Prémium Alembic Pálinkafőzők

Prémium Alembic Pálinkafőzők

Prémium Alembic kisüsti pálinkafőzők - hagyomány és minőség 1853-óta.

 

A forrasztott Alembic pálinkafőző üstök tökéletes, szépen eldolgozott kemény bronz forrasztással készülnek. Kapható méretek raktárról 5-10-20-30-40 literes, egyéb méretekben csak előrendelésre.

Az Alembic Prémium pálinkafőzők magas alkohol tartalmú, illatos és ízekben gazdag pálinka főzésére kiválóan  alkalmasak, ez  az üst és az aroma hagymakupola kialakításának és méretezésének köszönhető. A termék nagy tisztaságú vörösréz lemezből, hagyományos, gondos kézimunkával készül.

A pálinkafőzők legfontosabb része a sisak, melynek kialakítása meghatározza a kapott pálinka minőségét, illatát, zamatát. A nem kellő gondossággal és méretezéssel kialakított sisak esetén a legjobb cefréből is jellegtelen pálinkát kapunk. A hagyma alakú sisakkal rendelkező pálinkafőzővel viszont gyengébb minőségű cefréből is finom pálinkát tudunk készíteni. 

A 40 liter feletti lepárlóknál a páracső hollanderes csatlakozással készül mind a két végén.

A gömbforma kialakítása a gyártás során nehezebb, de több előnnyel is jár pálinka főzése közben. A gömb alakú főzőüstnek fontos szerepe van a tiszta pálinka főzésében és a leégés elkerülésében. A gömbforma biztosítja a cefre folyamatos keveredését és a folyamatos körforgást, ezért keverő nem szükséges. A cefre folyamatos körforgása megakadályozza a leégést.

Termékeinket az ország teljes területén futárral kiszállítjuk a szállítás 80.000 Ft felett ingyenes. A pálinkafőzőkre  2 év teljes körű garanciát vállalunk.


Termék összehasonlítás (0)


Prémium Pálinkafőző 40 l
Prémium Pálinkafőző 30 l
Prémium Pálinkafőző 10 l
Prémium Pálinkafőző 5 l
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)